Main Page Sitemap

Slot spel 2

Normalt aktiveras bonusrundan med hjälp av så kallade scattersymboler. Det gäller helt enkelt att få minst ett visst antal scatters på hjulen för att funktionen ska aktiveras. Bonusspel. Det är inte alla spelautomater som har ett bonusspel, men i genomsnitt kan väl sägas att omkring.Mobilsajterna.


Read more

Hur man får pengar för bröllop i stället för gåvor

Det gäller att inte betala mer för sina försäkringar än man behöver. Ta för vana att jämföra försäkringsbolag och försäkringar en gång per år, men glöm inte att inte bara jämföra priset utan också villkoren.N mns nedan r n gra s dana enkla s tt.


Read more

Bonus slots gratis att spela online

Lycka till! Casino Bonus Rating Spela 100 upp till 10000kr 5 Spela Nu» 300 upp till 3000kr 150kr GRATIS! 5 Spela Nu» 200 FREE SPINS! 10000 kr 5 Spela Nu» 100 upp till 5000kr bonus 50 free spins 4.5 Spela Nu» 999 FREE SPINS!När du.


Read more

Snabb träff online slot maskin gör


Snabb träff online slot maskin gör

Business rules ). När reglerna inte avspeglar affärsförhållanden kan verksamhetslogik användas. På ett företags webbplats kan det finnas affärslogik för arbetsflödet för en besökare som beställer varor: först efterfrågas namn och adress, på nästa sida anges betalningsmetod osv.
Med användarvänlighet betonas ytterligare att systemet eller programmet är lätt att använda, även för ovana användare, dvs. det innebär att det för en användare är intuitivt och lätt att förstå. Jämför funktionalitet. app program till smarttelefon eller datorplatta Använd app för eng.
Spoof(ed) web site Kommentar Termen spoofing förekommer också inom e-postkommunikation där avser den en förfalskad avsändaradress. De känsliga uppgifter bedragaren vill åt är sådant som kontonummer, lösenord o.d. Försvenskningar som spoofning, spoofa har redan vunnit viss spridning.
App. Kommentar App en förkortning av eng. application (program) böjs en app, appen, flera appar, de där apparna. Ordet förekommer ofta i sammansättningar som mobilapp, betalapp eller appbutik. Med den engelska termen application (program), syftar man på program (eller mer specifikt: tillämpningsprogram) till datorer, oavsett.
Bildläsare har fördelen att vara självförklarande. Invändningen att en sådan här apparat inte bara kan läsa in en bild utan även text är egentligen inte relevant. Apparaten läser faktiskt in tecken som bild, varefter man med hjälp av ett speciellt program kodar om dessa bilder.
Usability i den här betydelsen. Kommentar Usability översätts ofta slarvigt med användarvänlighet, men i de allra flesta fall är användbarhet den korrekta översättningen. Med användbarhet menas alltså hur väl användaren kan använda en produkt för att nå ett visst syfte på ett effektivt och tillfredsställande.
Jämför kriticitet, kritisk och kritisera. bilaga, bifogad fil i e-postsammanhang: dokument som skickas som separat fil kopplad till ett e-meddelande Använd bilaga eller bifogad fil för eng. attachment, attached file eller enclosure. bildläsare, skanner apparat för avläsning av grafiska mönster (tecken, bilder) på ett papper.
Agent. Kommentar Termen förekommer vanligen som led i sammansättningar, som i användaragent (eng. user agent ). Betydelsen av agent i användaragent ligger nära den allmänspråkliga (ombud). Jämför frågesvaret om intelligenta/smarta hus/hem. anslutbarhet förmåga hos ett program eller en enhet att samverka med andra program eller.
Kommentar För att lätt kunna anpassa ett program till ändrade förhållanden samlas alla delar i ett program som återspeglar regler och förhållanden i affärslogikdelen (eller affärslogikskiktet). Det gäller särskilt för företagsspecifika program, där man talar om att affärslogiken avspeglar affärsregler (eng.
Man kan t.ex. göra en spoof på en tidning eller ett radioprogram eller en webbsida. Det är en parodi av.


968
Sitemap